mirrefirre - july 2012

life is good.

Kategori: Allmänt

Just nu känns det som att det mesta flyter på bra! Jobbet går bra, fritiden går bra och man har mycket roligt att se fram emot! Lika många roligheter jag hade att se fram emot förra veckan, lika många roligheter har jag att se fram emot denna vecka!
På onsdag åker jag hem till la familia och landet, saknar landet!! Då får jag även träffa min fina farmor <3 ska även försöka ta mig en tur till mormor och morfar med!! Fullt ös med andra ord, på lördag bär det hem till Kalmar igen och då hoppas jag få spendera lite kvalitetstid med en fin person! :) 

Nu tickar nätterna ner och sommaren börjar dra sig till att bli sensommar vilket innebär studiestart för mig, can't wait! Nu äntligen känns det som att jag kommit rätt och jag är riktigt, riktigt sugen på att börja jobba lite med hjärnan igen. Är glad över att jag har ett bra jobb med fina kollegor, men nu känns det som rätt tid att gå vidare och se vad man kan klara av härnäst i livet. 

Nu när jag ändå är på topp så kan jag räkna upp lite fler roligheter som kommer ske i sommar! Ska åka och hälsa på min fina Pimpim!! Sedan ska jag försöka planera in många roliga grill/bad och myskvällar med människor jag tycker om! Och förhoppningsvis kan jag ro iland ett lite hemligt projekt med... :)
Ne nu får det vara slut med denna positiviteten för den här gången!!
My partner in crime! vad skulle jag göra utan dig?