mirrefirre - november 2014

Hektisk helg

Kategori: Allmänt

Satt och sydde x antal strumpor igår och idag har jag suttit och skissat på ett mönster på en kommande produkt till mitt och Linns företag. Och klippt och strykt tyg och så vidare... Vilket tog TID och ork haha. Man känner sig som en gammal kärring till och från. Men efter att ha suttit ett par timmar framåtlutad vid vårt soffbord så mår inte ryggen särskilt bra. Och även om min gravidrygg är i känsligaste laget just nu så skulle en "vanlig" rygg med ta stryk efter att ha jobbat i den arbetsställningen för länge. Men känns definitivt bättre efter att ha suttit med vetekudden som Peder köpte till mig idag! Att en kudde kan vara så bra!! <3 
 
Men nu längtar jag mer än någonsin tills vi får huset och jag får ett ordentligt kontor med ett bra bord som vi kan arbete vid och klippa tyg och sy vid utan att ryggarna tar stryk! 
 
Skämde bort mig lite extra mycket efter jobbet med grönsaksdipp och en stor kopp med te! Sämre lördagskväll kan man allt ha! 
 
 
Hade egentligen tänkt jobba lite på annat håll idag med men när jobbet med företaget drog ut på tiden så får det bli att försöka hinna med lite jobb imorgon istället! Och imorgon ska vi till huset och träffa ägarna med! Ska bli så roligt! Även om man inte gör så mycket där så är det något visst med att få vistas i det hus som ska bli mitt och Peders (och lillemannens) kommande hem. Vi ska gå igenom lite olika möbler och redskap som de inte vill ta med sig och se om det är något av det som vi vill ha. 
 
Och sedan är helgen slut, IGEN. Helgerna och veckorna bara flyger förbi.. vad är det som händer?!