mirrefirre - march 2016

.Vår.Kärlek.Leva livet.Familjen <3.

Kategori: Allmänt

Hur underbart är det inte att våren är på ingång? Och jag är så lyckligt lottad att fortfarande kunna spendera heldagar/ halvdagar med Dante när schemat tillåter! Eller ja lediga, jag får plugga ikapp på kvällen men det är så värt det! 
 
 
Dante i sin alldeles egna gigantiska sandlåda precis utanför vårt hus :) Efter vattenläckan tidigare i år återstår ett hål med sand och sten som de fortfarande inte asfalterat över. Perfekt för D som har lite utav en stenfetisch!  

 

 Det här med att träna på att äta med sked går sisådär! Men skoj är det iaf! 
 

Första besöket på Leos tidigare i veckan... Det är inte rätt väg, men man måste ju testa! 
 
 

Gjort om lite i badrummet på ovanvåningen. Från att ha varit gröna väggar och furuinredning så har det blivit vita väggar och lite finare inredning. Tänk vad mycket en budgetrenovering kan göra!! 

 

 
Mina fina små plantor! 
Djungelgurka, gurka mini, citrongurka, chiliplantor, lite större gurkplantor och en melonplanta, har även vattenmelon :) Och snart även tomatplantor! 

Har så det räcker och blir över (minst sagt...) Så om någon vill ha en planta eller två så är det bara att hojta! 

 
Kalla mig nördig, men naturvetaren i mig fick se något alldeles extra igår när jag mikroskoperade!
För ett otränat öga så ser det inte så mkt ut, eller ja ni ser säkert hjärtat där i mitten. Men detta är ett snitt från en tarm. Hjärtat är ett blådkärl och det orangea i kärlet är erytrocyter. det rosaskimrande utanför kärlet är bindväv. Otroligt vackert! 
 
 
 

Andra besöket på Leos denna vecka blev i Växjö! En mysig familjtur med Leos och shopping! 
Dante testar på det här med innebandy och älskade Dante i sitt älskade bollhav! 

 

Mina killar i affären, Dante i sin numera "normala" position när vi handlar. Men bra säger vi för då vet vi vart han befinner sig! 

 

En sömnig skrutt på väg hem från Växjö.