mirrefirre - june 2014

Nom nom dag!

Kategori: Allmänt

Sist jag sa nom nom var när jag och Peder satt i bilen och jag klagade över värmen, öppnade dörren och kände att det var svalt och blåste ute. Peder började skratta direkt och jag fattade inte varför?! Alltså "nom nom" som "nom nom"? För mig var blåst och sval luft lika "gott" som en påse godis... 
 
Men iaf, på tal om skönt väder. När jag cyklade iväg till Maxi vid 10- tiden för att hämta ett paket (som för övrigt var groteskt stort) och handla så var vädret så otroligt härligt så det kändes som att jag enbart levde för att kunna vara utomhus. Låter säkert jättefjantigt men frisk luft som luktar... ja luft och inte massa avgaser eller liknande är det bästa jag vet. Så idag är det helt enkelt en "nom nom dag"!
 
I veckan körde jag och Peder runt i ett kvarter som vi sagt (eller kanske mest jag?) att vi aldrig vill bo i... Men så har vi sett så fina hus där och blivit lite sugna. Och när vi väl såg området så kan jag iaf säga för min del att just där och då så fanns det ingenstans jag hellre skulle vilja bo. Så vi får väl se om det kommer ut ett hus detta år eller nästa decennium... :) Mina krav för kommande boende är att vi ska ha en liten gräsplätt, altan och egen tvättmaskin och diskmaskin. Har tröttnat så fruktansvärt på att springa upp och ner, ner och upp i våra trappor, så kommer vi nu lägga massor av pengar på ett boende så ska jag banne mig ha en tvättmaskin och diskmaskin! Är säkert jättebra motion att springa fram och tillbaka med tvätt, men bara för att jag kan och vill så ska jag allt ha en tvättmaskin, slår vad om att den kommer bli min nästa bästa vän! 
 
Nej nu måste jag sätta igång och jobba om jag ska hinna bli klar innan vi sticker till Göteborg! Och så hoppas vi att Peders (och min) projektorduk kommer (hemfrakt) innan vi ska åka så att Peder är lugn och nöjd hela helgen :) 
 
BTW. Vi hade en myspys-kväll igår med god mat (och dessert!!!) på larmtorget och lyssnade på We Met Tomorrow. Lyssna på dem om ni inte gjort det tidigare!! We Met Tomorrow – Funny Heart (bästa låten)