mirrefirre - october 2014

Ge mig tid och ork!

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på "Hela Sverige bakar" och blir så otroligt sugen på att baka något lite mer avancerat, men just nu känns det som att det varken finns tid eller ork till det. Trots att jag knappt jobbat något på sistone så är det ändå möten där och möten här, ärenden på stan och jag vet inte vad. 
 
Tänkte även jag skulle börja packa ner saker som vi inte behöver innan flytten, men har inte tagit mig för att plocka upp flyttkartongerna och packa. Men nästa vecka ska jag allt ta tag i det, kommer bli desto lättare i januari när flytten går (eller början av februari). Vi har redan samlat ihop en liten trupp som ska hjälpa till med flytten så förhoppningsvis kommer det gå riktigt smidigt! Och jag kommer lyxigt nog antagligen inte behöva lyfta ett finger i denna flytt förutom nu i förberedelserna och bara det känns pirrigt. Att inte få ha kontroll över alla saker som ska flyttas... Men slutresultat kommer blir bra och Peder kommer styra upp allt galant :) 
 
Nu kommande vecka blir det mest till att knyta  ihop säcken på jobbet (kommunen) och se till att min efterträdare får det lätt :) Känns så himla konstigt att man inte ska gå dit något mer på väldigt länge... Men samtidigt skönt! Så från och med 12 nov så är Mirjam hel-ledig från kommunjobb vilket typ aldrig hänt innan (skumt!!), men med mina projekt vid sidan om så blir det nog inte tråkigt en enda sekund!! :)