mirrefirre - february 2016

90 days to wed!

Kategori: Allmänt

Tänka sig så fort tiden går när man har roligt! Förra helgen var vi på 30-års kalas och denna helgen var vi i Emmaboda och hälsade på en liten bebis med familj. Skönt att komma ut och socialisera sig :) Behövs efter föräldraledighet och rå-plugg! I går var var vi även och och prövade ut en smoking till min man2be. Han blev riktigt, riktigt snygg! På fredag ska jag gå och pröva ut ett bälte och ev. en slöja... Men alltså är det bara 90 dagar kvar??!?! 
 
 
Just nu är jag nog hög på livet! HInner knappt blinka förrän veckorna passerat, trivs i skolan och att få träffa nya människor känns så.. vad ska jag kalla det? Spännande! :) 
Blir så pirrig och uppspelt när jag tänker på bröllopet och helt plötsligt så kommer tusen andra positiva tankar i rena farten. Jag/ vi kan göra vad vi vill! uppnå vad vi vill. Jobbar man hårt kan vad som helst ske! 
 
Och för att nämna vårt lilla hjärta. Han växer och växer och utvecklas VARJE dag! Munnen går i ett och bara att få vara med honom varje dag gör att livet blir så otroligt glädjefyllt och så värt att sträva uppåt och framåt! Allt för vår lilla kille!