mirrefirre - april 2014

Tjohooo!

Kategori: Allmänt

Nu känns det äntligen som att man är på väg någonstans, framåt alltså! Saker och ting börjar falla på plats och nya projekt börjar ta form. Eller ja jag har alltid projekt på gång men vissa är roligare än andra! 
 
Älskar vädret! Har suttit ute på balkongen nästan varje dag den senaste veckan och börjar få en fin färg. Många tror alltid att jag är brunare och skyller på det, men sanningen är att jag är lika vit som de flesta andra här i Sverige. Om inte gulare så att säga... Men jag har säkerligen bättre pigment än många andra så jag blir brunare snabbare (krävs bara någon timme för att man ska se skillnad), men brun är jag då rakt inte från början :) Sitter ute för att få lite färg i ansiktet, men allra mest för att det är så otroligt skönt att sitta i solen och värmen! På vår balkong är det i princip vindstilla hela tiden eftersom vi har väggar åt två håll så vi är lite bortskämda med det. 
 
Nu är det bara en futtig vecka kvar tills vi befinner oss i Cypern, men mycket ska ske innan dess! Framförallt många roliga saker eftesom vi betat av de tråkiga sakerna nu haha. Idag blir det lite jobbmöte med Linn för avstämning inför ledigheten och sedan blir det planering inför morgondagen då jag och Peder bjudit  Ina och Dennis på grillat :) Kom på att vi inte bjudit igen sedan vi var där sist så det är hög tid att göra det! Och grillat är mumma!! 
 
Har för övrigt börja känna av att myggen uppstått (tyvärr). Det enda jag inte tål är detta lilla kräk som gör att gör får stora bölder som 5-kronor (äckelvarning).  Hörde att man kunde äta Loratadin mot det så ska börja göra det så småningom. Usch avskyr verkligen mygg!