mirrefirre - april 2016

STOPPA TIDEN

Kategori: Allmänt

Jisses vad tiden rusar iväg. 
Sedan sist har jag hunnit fylla år (hipp hipp hurra) få ett växthus av våra föräldrar och mina syskon, Peder har varit i Dublin på bonusresa, Dante har börjat på dagis och jag har både hunnit börja och avsluta en del av min VFU. 
 
Men på tal om att fylla år, som Peder lurade mig! Åkte ut och tränade med Lina och när jag kom hem stod både svärmor och svärfars bil och svägerskans m.familjs bil utanför vårt hus och grabbarna är på G att bygga mitt (!!!) växthus i trädgården. Happy!! Bättre firad än så kan man inte bli! 
Ja och sen har jag lite dåligt samvete med för att jag inte tackat för alla gratulationer på sociala medier... är väldigt inaktivt där men ja ni som läser detta, TACK :D 
 
Dante har börjat på dagis så nu busar han med 7 andra grabbar om dagarna, vilket är poppis. Var jobbiga lämningar i början men nu håller vi tummarna för att det vänt! 
Värt att notera. Sedan dagisstart 18:e april har jag varit sjuk 2 ggr, Peder 1 gång och Dante 0(!!). 

men nu BA BA BAMMMMM 25 dagar kvar tilll BRÖLLOPET!! 
 
Planeringen pågår för fullt och just nu sitter jag med bordsplaceringen och sliter mitt hår. Även om både jag och Peder har sociala och trevliga kompisar och så, så ska det ändå flyta ihop på ett bra sätt med familj och med vänner som inte träffats innan osv. Vilket är lättare sagt än gjort. Minst sagt. 
Men maten är beställd och dukar och dekorationer är inhandlade och nu är det bara tårtan som ska spikas! Sedan är nog allt så gott som klart! 

SNART är vi familje Alstermark på riktigt :D