mirrefirre - november 2013

Idag fiar vi 24 svenska år!

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt 24 år sedan jag landade på svensk mark, svettig och inpackad som en liten boll kom jag till Arlanda där mina föräldrar och min storebror hämtade mig. Idag är jag otroligt tacksam för att jag blev bortadopterad, jag har så många priviligerier som jag inte hade haft om jag inte kommit till Sverige. 
 
    
 
Idag har även jag och Peder månadsdag (även om man inte firar det)... Men jag var tvungen att köpa något fint som jag hittat (eller fått idé av Linn). Han får även ett par vantar som jag stickat plus en liten symbolisk hjärtsten. Vi brukar inte fira när det inte är årsdag/ halvårsdag men jag kände för att göra något lite extra ändå! Canvastavlan är gjord efter en bild som Anders eller Cissi tog när vi var och hälsade på dem på Gotland i somras. Tunneln vi står i är en kärlekstunnel som ska föra tur med sig. Låt oss hoppas att det stämmer :) 
 
 
 
Så fort Peder kommer hem så åker vi mot Vommerby för att senare åka mot Stockholm tidigt imorgon bitti. Vi kör vidare på vår "tradition" med Peders syster och hennes kille. Dock får jag och Peder hoppa över Globen horse show i år eftersom han kände av sin allergi sist vi var där. Istället ska vi gå på spök på cirkus! Den har bara fått bra recensioner än så länge vad vi vet om så det ska bli spännande! Älskar att gå på musikal men det var länge sedan sist!