mirrefirre - august 2014

Roligheter och nödvändigheter!

Kategori: Allmänt

Igår var jag iväg och firade Linas födelsedag! Jag fick biljtter till utomhusteatern av Lina när jag fyllde år så tänkte att min födelsedagspresent till henne måste bli lika storslagen! Så sagt och gjort, jag planerade lite vad vi kunde hitta på och kom sedan fram till vad som var roligast, plockade upp henne vid 06.15 på morgonen och sedan bar det av! Till...
 
...Kosta Boda Art Hotel! Och där vankades det frukost (båda älskar frukostbuffér) och sedan blev det avkoppling i form av lite bad och massage och efter det satt vi och pratade en massa strunt och bara "va" innan det var dags för lunch vid 12-tiden. Och dagen var inte slut där för den avslutades med en shoppingrunda inne på själva outleten! Det var två trötta (åtminstone jag!) och nöjda tjejer som åkte hemåt vid 15- tiden. En superdag som var välbehövlig i vardagen! (Att vi sedan satt ett bord ifrån Andreas Carlsson (musikproducent och låtskrivare) vid frukosten är en annan historia... )
 
Idag har dagen bestått av mindre roligheter och mer "nödvändigheter". Lite handling och andra små ärenden på stan och sedan en massa plugg och jobb på det. Känns ändå helt okej och jag känner mig riktigt motiverad till att göra mitt bästa och underlätta så mycket som möjligt inför skolstarten hösten 2016 när vår lilla kille antagligen börjat på dagis om allt går som planerat! Blev nästan förvånad över att jag kom ihåg så mycket som jag gör och bara det gör det lite roligare att studera :) 
 
Men nu ska jag lägga böcker och annat åt sidan och slänga ihop en köttfärssås och dega framför tv:n resten av kvällen. Imorgon kommer mitt hjärta hem och det längtar jag SÅHÄR mycket till!