mirrefirre - december 2013

Nyårslista

Kategori: Allmänt

Gör som "alla" andra och skriver en liten nyårslista! 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hoppade fallskärm! Väl värt!

 

 

Har du några nyårslöften?

Att ge järnet gällande allt! Göra det jag vill, tycker jag något är tråkigt eller känner att plugg eller jobb inte är vad jag vill så ska jag hitta på annat under en tid! Helt enkelt göra det jag mår bra utav! 


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja detta året har det "ploppat" ut barn till höger och vänster!

 

Vilka länder besökte du?

Egypten (och Gotland men tror inte det räknas....haha) 

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Stressat! Livet är inte till för att stressa! Livet är till för att göra sådant man tycker om och vara med människor man håller av. 

 

Bästa minnet från 2013?

Fallskärmshoppet och min och Peders resa till Egypten! Inget slår att få hitta på utflykter med den man älskar allra mest!  

Bästa och bästa men då jag fick reda på att min koreanska mamma levde och när jag fick ett personlgit brev av henne är ändå ett av de viktigaste minnena från 2013. 

 

Bästa köpet?

Min MacBook Air lätt! Det har blivit så mycket smidigare att jobba och göra skolarbeten!  (update) fick en väldigt fin gåva med av mina föräldrar nämligen min symaskin och den värderar jag högt!

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Bilen, datorn var dyr i inköp, lägenheten (har blivit en del inredning i år) och sen är nog mat en ganska stor post. 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja väldigt mycket! Tror detta året har varit både det bästa året men samtidigt det året som varit tyngst på väldigt länge. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Tyvärr var jag nog mer ledsen... Men det har nog berott på mycket stress, mycket tråkigheter som hänt vänner i år, Tungt i skolan och förändringar inom jobbet. Men överlag har det ändå varit ett bra år! Året slutar på topp kan man i alla fall säga!

 

Favoritprogram på TV?

Hmm... Jag är ingen person som kollar särskilt mycket på tv. Men bästa filmen jag sett i år är helt klart Catching fire! Se den! 

 

Är det något du saknat 2013 som du vill ha år 2014?

Mer utmaning! Vill ha något att kämpa med och verkligen ha ett mål! Peder läste mitt horoskop för ett par dagar sedan och det passade in på mig så extremt bra så det var nästan skrämmande att läsa. Lite töntigt men det horoskopet fick mig ändå att kämpa vidare med det projekt som nu är på G! 

 

Vad ser du mest fram emot med år 2014?

Mitt och Linns projekt :) Lite utmaningar, jobba, umgås med Peder och förhoppningsvis ut och resa lite! 

 

 
Gott nytt år från oss!