mirrefirre - december 2015

Äntligen kan jag ge mig en klapp på axeln

Kategori: Allmänt

Äntligen känner jag mig för en gång skulle stolt över mig själv,
 
Det har varit kämpigt på sistone med 100% mammaledighet och 100 % plugg som för övrigt är campusbaserat. Kvällarna då jag och Peder bara har kunnat ta det lugnt och umgås med varandra sedan i augusti kan jag räkna på mina fingrar. Antingen har jag behövt plugga för att ta igen de föreläsningar jag missat, eller så har Peder behövt jobba för att ta igen de timmar han behövt vara hemme med Dante medan jag varit i skolan. 
 
Men jag har ändå klarat av det. FIck tillbaka tentamenresultatet nu ikväll, G på den. Trots att jag bara haft möjlighet att gå på EN ENDA föreläsning. Så nu äntligen kan jag klappa mig själv på axeln, för visst fan går det. Men man får kämpa för det, jag kan ärligt säga att jag kämpat och gjort mig förtjänt av det. Dåliga nätter med bara några timmars sömn för att sedan sätta sig och plugga på kvällen när Dante lagt sig. Men snart är det över! i januari går Peder äntligen hem på pappaledighet och då kan jag äntligen ägna mig åt skolan på heltid! 
 
Idag får jag skryta och jag får vara stolt över mig själv för det här var en stor egoboost. Det har varit en period nu då jag varit så besviken på mig själv. Att jag inte orkat mer, att jag inte pluggat mer eller fått bättre betyg. Men nu har motivationen kommit tillbaka och det går visst att plugga med en liten bebis vara man vill!