mirrefirre - august 2013

Att lära sig ta hand om sig själv

Kategori: Allmänt

Det är nog något som alla måste bli bättre på! inklusive mig själv...
Jag har inte tänkt så mycket på det utan mer känt: ju mer jag kan jobba desto bättre! Ju mer pengar jag får in desto bättre! Att kroppen tar stryk, eller att orken är lika med noll är mindre viktigt.
Min sambo sa ikväll att första steget är att förstå/ erkänna för sig själv att man är stressad. Och jag har mer eller mindre bara sett min stress som något tillfälligt. Först idag när jag räknade på min tjänstgöringsrapport och insett att jag jobbat 70 timmar för mycket denna månad, utöver mitt extrajobb och plugg till två tentor så kan jag inse att min kropp mått dåligt av en anledning. Det är inte utan anledning jag titt som tätt somnat 1-3 timmar i soffan mitt på dagen utan att fatta varför, eller haft ont i magen till och från hela tiden och känt mig stressad. Trots detta så har jag ändå "mått bra" när jag tänkt på det i mitt huvud. 
 
Jag vet att många kommer sakna sommaren när den är över, men jag älskar att hösten är på ingång. Känns som att alla kommer in i en lugnare lunk och man kommer in i en rutin. Jag kommer kanske inte ha mindre att göra, men det kommer förhoppningsvis kännas lite mer strukturerat.