mirrefirre - january 2015

Däckad bebis och lite jobb

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag med en däckad bebis på magen, mysigt! 
 
 
Nu ska vi bara mysa för dagen har bestått av lite jobb för min del :) Linn har varit här så hon har pysslat med Dante så jag har kunnat sy och fixa lite. Guld värt och Dante verkade nöjd, känns bra för Linn lär vara den som träffar Dante allra mest framöver! Är skönt att få lite avlastning samtidigt som det känns väldigt konstigt att inte ha Dante på armen eller på magen till och från mest hela tiden. 
 
Ju fler dagar som går desto mer ser man lillen utvecklas. Nu ser man att han fått Peders hudfärg och hårfärg <3 Och har sett att han och Peder har många ansiktsuttryck gemensamt :) Så roligt att se både Peder och mig i honom. Och jag måste säga att det känns lite extra varmt i hjärtat att för första gången få se någon varje dag som liknar mig <3 Nu börjar han dra mer och mer på smilbanden och jag tror inte det dröjer länge förrän han avfyrar sitt första leende lite mer kontrollerat. Igår vände han sig för första gången till sidan så antar att vi får ha lite mer koll på den lilla filuren från och med nu! 
 
 
Ser inte alltför skönt ut, men med tanke på att han låg och sov så i över en timme så antar jag att han låg exakt så som han ville :)