mirrefirre - march 2015

En dag som bara försvunnit

Kategori: Allmänt

Vet inte vart dagen har tagit vägen riktigt... Men efter en väldigt bra natt, läggning 21.30 och sen första matningen vid 04 och sen igen vid 06 så var jag pigg och alert när vi tog morgon vid halv 8! Känns himla lyxigt att vi fått ha två sådana här nätter i rad. 
 
Idag har mammorna i föräldragruppen träffats och det var så roligt! Tiden bara flög iväg! Träffades hemms hos en vid 13 och jag var inte hemma förrän 17. Mycket skratt och prat om allt mellan himmel och jord! Blir definitivt en repris snart igen! Dante hade mycket att kolla på och det märks att det varit många intrycka för ikväll var han riktigt trött! 
 
Och jag med måste jag erkänna... Hann med lite jobb innan jag däckade hos Peder i soffan och nu blir det en tidig kväll för min del. Hoppas på bättre väder imorgon så att vi kommer ut lite med vagnen! 
 
Btw så har det ploppat upp tre visdomständer.. Jag menar normala människor kanske får en i taget, man jag får tre. Och ploppa upp är en underdrift för det gör ont och är allmänt besvärligt, Får hoppas jag blir lite visare även om det är högst tveksamt... 
 
 
Tänk när lillskrutten var såhär liten!! Nu får han knappt plats i nestet!!